Choď na obsah Choď na menu

Sony zrejme chystá dve novinky strednej triedy


Dva tajné modely od japonského Sony unikli skrze benchmark GFXBench . Poznáme nielen ich kódové označenie , ale aj časť výbavy . Vďaka tomu vieme , že by obe novinky mali spĺňať kritériám kompaktnosti . Uhlopriečky ich displejov neprekročí 4,6 palca . 

 

Sony F3216 


Najprv sa pozrieme na vybavenejší model, ktorý by sa výbavou mohol zaradiť do poctivej strednej triedy . Displej s uhlopriečkou 4,6 palca ponúkne Full HD . Pod kapotou sa má nachádzať osemjadrový procesor Helio P10 od MediaTek s taktom 1,9 GHz , ktorému bude sekundovať 2GB operačnej pamäť . Interný priestor poskytne pre vaše dáta 16 GB . Dôraz sa bude klásť na fotoaparáty , kedy na zadnej strane bude čip s 21megapixelovým rozlíšením a nad displejom kamerka s 16 megapixelmi . Posledné informácie hovoria o Androidu 6.0 Marshmallow .
601-800.jpg 

 

Sony F3311 

 Druhý tajný model by se mohl zařadit do nižší střední třídy. Nabídne 4,6palcový  displej, ale tentokrát již s HD rozlišením. I to však bude více než dostatečné. V  útrobách bude čtyřjádrový procesor MediaTek MT6735 s taktem 1,3 GHz a  připravena bude 1,5GB operační paměť. Hlavní fotoaparát pořídí až  13megapixelové snímky, čelní kamerka si vystačí s 5 megapixely. Také u méně  vybaveného modelu najdeme Android 6.0. 638-800.jpg

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.