Choď na obsah Choď na menu

5 užitočných gadgetov pre smartphone

1. XOO Belt

Opasok ktorý má vo vnútri seba zabudovanú batériu.

Podľa výrobcu dokáže nabiť mobilný telefón aspoň jeden krát. Opasok využíva najnovšie poznatky o ohýbaní batérie tak aby sa nepoškodila a aby keď sa náhodou opasok pretrhne tak aby batéria fungovala naďalej. Výrobcovia ale nezanevreli ani na dizajnovú stánku opasku opasok sa hodí takmer ku všetkému. A ako oni sami hovoria "Chceme aby sa ľuďom opasok páčil na toľko aby ho nenosili len preto že je v ňom batéria." Opasok je zatiaľ vo fáze vývoja a výrobcovia robia zbierku na to aby sa mohol opasok začať vyrábať vo veľkom.

2 .LifePrint

Pohyblivé fotky ako z Herryho Pottera, žiaden problém.

LivePrint je tlačiareň ktorá vytlačí fotku, teda na prvý pohľad sa to zdá ako fotka, ktorá ožije, postavy a veci na nej sa budú premietať ako klasické video. Čo k tomu treba? Samozrejme tlačiareň LivePrint,aplikáciu LivePrint a Smartphone. Hneď ako fotku vytlačíte a nainštalujete aplikáciu namierite fotoaparát vášho smartphonu na fotku a fotka sa na displaji bude prehrávať ako video.

3. Nurugo Micro

Chcete mať mikroskop stále poruke teraz je to možné.

Nurugo Micro je vlastne niečo ako objektív pre mobil. Stačí ho iba pripevniť na fotoaparat mobilu. Dokáže zväčšiť objekt až 400 krát. Snímky sú odfotené z naozaj vysokou ostrosťou a nemusíte zapájať nič naviac. Jedinou nevýhodou je že Nurugo nebude pasovať na každý mobilný telefón.

4. Nikola Labs Case

Obal recyklujúci energiu?

Podľa výrobcu telefón kým ho používate transformuje elektrickú energiu do rádiových vĺn obal má naopak za úlohu transformovať rádiové vlny naspäť na elektrickú energiu a tak závratne predĺžiť čas medzi nabíjaniami.

5. Phree

Kreslenie na akýkoľvek povrch pomocou laserových lúčov.

Je to zariadenie ktorým môžete písať na čo len chcete a nakreslená alebo napísaná vec sa vám zobrazí na mobile alebo tablete. Zariadenie má malý dotykový display na ktorom sa zobrazujú notifikácie. Zo zariadenia môžete dokonca aj telefonovať.   

 

Náhľad fotografií zo zložky 5 užitočních gadgetov pre smartphone

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.